1 år på idrætsefterskole danner en oplevelse for livet

Skal din 9. eller 10. klasse tages på en idrætsefterskole, hvor fodbold spil er en enorm del af skoletiden? Kombinerer du efterskole med fodbold som linjefag hos os, sikrer du dig en masse spilletid på banen året rundt. Af den årsag er det muligt for dig at udvikle dit fodboldtalent, mens du er på vores efterskole fodboldlinje og endda spille på klubplan. Vores efterskole fodboldlinje er med andre ord en ideel chance for dig, der længes efter efterskole, fodbold i klub samt fællesskab.

Den nyetablerede efterskole håndboldlinje på vores efterskole er det rigtige valg for dig, såfremt du i stedet har tænkt på at kombinere 9. eller 10. klasse på efterskole med håndbold i en eliteklub. Vælger du at tage håndbold som linjefag vil du få en særlig mulighed for at få det særlige fællesskab, som hører med til et ophold på efterskole  uden at du bliver nødt til at holde pause med dit håndbold spil. På den nye efterskole håndboldlinje på vores idrætsefterskole  er det nemlig muligt for dig at spille på klubplan i en af områdets gode klubber og ikke mindst på vores sports college.

En gymnastik efterskole med de bedste venner er det optimale friske pust. Vi kan give dig et oplevelsesrigt skoleår, og her kan du prøve kræfter med et bredt spektre af alternative efterskole valgfag og spændende linjefag. Samtidig giver vi dig et potentiale for at være elev på fantastiske rejser og lejrskoler, med billige og rigtige efterskole priser. Dermed kan du træne dit talent for idræt, idet du tager på vores top blandt idrætsefterskoler.

Tjek efterskolens hjemmeside ud og få flere oplysninger om vores efterskole håndbold plus, hvordan netop vi er en gymnastik efterskole, der kan tilbyde f.eks efterskole golf og/eller efterskole ridning i dagligdagen bagefter skoletid med alle kontingenter betalt. Tilbuddet er desuden aktuel, hvis du vil på en boglig efterskole med efterskole ridning på højt niveau og ikke mindst , hvor efterskole rejser har et specielt fokus.