Afgrænsning med havehegn skærmer familien fra nysgerrige blikke

Havehegn er meget populære hos Danmarks forældre, og hvad grunden er, er det ikke svært at sætte sig ind i. Det danske folk er , som mange ved, kendt i resten af verden, for at være folk, som elsker at værne om privatlivets fred, og hvad kan være mere effektivt til at holde fremmede blikke ude af haven end et dertil indrettet hegn?

Havehegnene er især populære i forstædernes række- og parcelhusområder. Her skyldes hegnenes store popularitet imidlertid primært det store antal af familier med både børn og kæledyr. Havehegnene kan nemlig ikke blot bruges til at holde eventuelle forbigåendes nysgerrige blikke ude af haven – de bruges også til at holde både kæledyr og børn inde i den!

Dansk industri og landbrug har allerede i flere år draget nytte af de flotte havehegn, men nu lader det altså til, at de også er ved at vinde sig ind i Danmarks husstande. Flertallet oplever også, at der skabes en helt speciel atmosfære med en indcirklet baghave, hvor der eventuelt kan placeres et træhus til de små eller anlægges en mindre blomsterhave.

Grillmad betragtes endvidere af mange danskere som en meget stor del af sommerens familiehygge, og er fremragende til opsætning af en havegrill, hvor både familie og venner kan samles på en vindstille sommeraften uden indblanding fra eventuelle nysgerrige naboer.