Book stand up

Skal du holde et arrangement? Så book underholdning. Jeg er lige begyndt som selvstændig eventmager, hvorfor jeg formidler bookingen af alsidig musik og anden underholdning. Det vil sige underholdning som book stand up og livemusik. Dog er det en hård disciplin at markere sig i, og af denne grund mangler jeg vennernes håndsrækning. For ellers vil jeg sikkert ikke have gysser tilstrækkeligt til at få tjent penge nok. Det handler om at komme ind på markedet i feltet m. book livemusik. Drømmen er, at hver gang folk tænker på eller udfører en søgning på nettet på for eksempel book livemusik, da er jeg i toppen af første side. Til en start fik jeg forbindelse til en stor gruppe kendte mennesker. Hvor jeg forhørte mig, om jeg kunne bestyre bookingen af dem og anden livemusik. Der fandtes selvfølgelig personer, hvilke der afviste mig, således har der været en stor portion arbejdsbyrder og ikke mindst nitter i den indledende fase. Dog frittede jeg den enkelte kunstner, om egentlig ikke man skulle se dem, som kom op, når folk udtalte ordene book livemusik. Dette var som regel altid en tungtvejende årsag. Så på den baggrund fik jeg en lang række kendte folk i mit bureau. Til stadighed kan jeg bruge, at folk udbreder forlydenet om mit firma med muligheden for at booke entertainment til så mange som muligt. Det er betydeligt for mig, at føle mig succesfuld.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>