Byfornyelse & high tech energimåler på privatadressen

I min ejerforening er der påbegyndt en ejendomsrenovering. Arbejdet her inkluderer i sagens natur ordinære locations som spisestue & badeværelset foruden eksempelvis nye faldstammer. Men også på det energimæssige, ændres forholdene. Jeg har for eksempel fået en ny energimåler i skabet i boligen, og den gør det nemmere ved aflæsning samt varmeregnskabet. Min nye energimåler, som jeg fik, har navnet ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Jeg ser en bred vifte af fordele okring denne. Produktet har markant nøjagtighed i målingerne, og min udgave har en lang række connection possibilities. Energimåleren er konstrueret med ubegrænset kommunikation.

På bestemte tidspunkter er det mig påbudt at foretage en aflæsning af energimåleren i mit hjem. Eller dette antager jeg i hvert fald, fordi således skulle jeg når jeg tjekkede den gamle. Imidlertid er jeg ikke underrettet, om hjemmets nytilkomne inventar er så prof, at mit energiselskab har mulighed for at foretage en aflæsning af varme udefra. I hvert fald må det være afgørende at få registreret en aflæsning for at holde styr på det. Idet jeg skal benytte aflæsningen til mit eget varmeregnskab, foruden at derudover vil ejerforeningen derudover bruge aflæsningerne, for så udregner de et kollektivt varmeregnskab med beregning af, hvilket beløb alle os beboere hver især bliver nødt til at punge ud med at betale a conto til energiregnskabet. Og især derfor er jeg tilfreds med den forbedrede måler, fordi dermed ved jeg med sikkerhed, at der med garanti har været en virkelig præcis aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>