Det blivende foretagende med at restaurere villaen – f.eks med beslutninger om trægulv, parketgulv, gulvtæpper og laminatgulv

I dag kommer I derude påny til at, hvor langt vi er angående vores hus.

Vi er ved at være kommet til beslutning om vores gulve i vores vedholdende projekt med at rive ned og renovere vores aldrende murermesterhus. Et lækkert trægulv er mandens og mit 1. valg, men vi kom frem til at så ska’ man såvel udvælge et lækkert parketgulv, et billigere laminatgulv, og om jeg og manden for eksempel ønsker gulvtæpper i vores soveværelse, så vi ikke får kolde tæer i morgentimerne.

Med vores husprojekt lærer vi alt det renoveringshalløj helt forfra. Inden han og jeg nåede til at vælge gulve, så tænkte vi bare trægulv som jeg og min mand var enige i. Men forleden satte vi os ind i hvordan et styks trægulv er vidst ikke kun er et trægulv. Nej da trægulve vælges som parketgulv, laminatgulv eller massivt trægulv. Gisp det er svært

Der er enighed her i familien om at parketgulv i skråt mønster syner temmelig lækkert men også pebret. Dog har parketgulv en mere langvarig holdbarhed og slidstyrke der kan afhøvles når det er nødvendigt. Det kan man så vidt vi har forstået ikk så nemt med et laminatgulv, der også kan virke en kende falsk. På den anden side kan vi lægge et laminatgulv uden forarbejde oven på det nuværende og sæbebehandling er ikk nødvendigt. Tillige er et laminatgulv ligetil at holde. Hmm. Jeg kan nok forhøre om venindernes meninger om laminatgulv, parketgulv, gulvtæpper og trægulv.

Klaus & undertegnede har venner der foreslår os at vælge et gulv som syner mere industrielt og samle det med uldne gulvtæpper. Det er måske bare ikke synderlig handy med gulvtæpper, nu manden og jeg foretrækker en vovse. Derimod er gulvtæpper blødt og rart i soveværelset. På den måde kan du supplere parketgulv eller trægulv med gulvtæpper.