Det er uundværligt med algerens i Norden

Grundig algerens er nødvendigt af flere årsager, navnlig i Danmark. Hustage her i Danmark er helt uden algerens fuldstændigt ubeskyttede imod det her sjaskvåde og dertil vekslende vejrklima, vi har hos os. Tagbelægningerne er især sarte i forhold til grønne alger, der nedbryder hustaget. Det våde vejr med megen regn og sne samt de mange temperaturskift her i Skandinavien er årsag til, at danske tagbelægninger tit er udsat for alger. Dermed vil det være meget betydeligt at passe på sit tag ved at bruge blandt andet algerens, så man øger tagets holdbarhed.

En grundig algerens med to års mellemrum i kombination med ny maling på taget med 10-15 års mellemrum vil uundgåeligt forlænge dit tags levetid markant. Som et ekstra plus får du chancen for at slippe for en dyr udskiftning af taget. Har du alger på dit tag, og supplerer du en jævnlig algebehandling med en tagmaling, før skaden sker, sørger du således for en ideel fremtidssikring af den oprindelige tagbelægning. Hyrer du en autoriseret tagmaler, opnår du ydermere en garanti på den nye tagmaling på 10 år forudsat, at du sørger for en algebehandling hvert andet år.

Hvordan og hvorledes fungerer algerens? Når man udfører en grundig algebehandling, sprinkler man sæbe udover det hele af husets tag, som siver ind i samtlige alger så algerne dør. Derefter vil alge efter alge falde ned så snart regnen falder. Det er den særlige sæbe, som teknisk set er algerens. Du vil generelt opleve, at de sider på huset, som er vendt mod det vestlige verdenshjørne, som de første er uden alger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>