En ny participant med En ny erstatning med vikarbureau – Odense

En anspændt måned her på arbejdet i Odense! Jeg skulle først bruge outplacement – Odense, bagefter vikarbureau Odense og så rekruttering – Odense.

Måneden på arbejdet begyndte med, at det var nødvendigt at afskedige en kollega, og dette har været rimelig følsomt for vedkommende og dermed mig også. Gudskelov fik vi begge to nogle gode råd af outplacement i Odense gennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement i Odense hjalp først mig med selve opsigelsen og derefter min medarbejder med at komme sig over det.

Allerede et par dage efter kom en anden medarbejder og sagde, at hun havde brug for at holde orlov, men at jeg jo evt. kunne ringe til et vikarbureau, Odense. Det generede mig en del, for det er faktisk en af de bedste kolleger, som er på jobbet. Noget tid efter fik jeg dermed fat på et vikarbureau Odense, som straks ville gå i gang med at anskaffe en erstatning for min kollega.

I sidste uge begyndte jeg med rekruttering – Odense, fordi jeg skulle finde en person, der kan arbejde hos mig som erstatning for den fyrede kollega. Jeg startede på rekruttering – Odense ved at fabrikere en omhyggelig jobbeskrivelse, og nu gik jagten i gang sammen med rekrutteringsbureauet. Jeg finder sikkert snart den mest kompetente kandidat til stillingen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>