En vejleder med speciale i professionel projektansættelse og outplacement

Er du tvunget til at føre en fyringsrunde i din organisation ud i praksis, eller er du som personaleansvarlig nødsaget til at sige farvel til en enkelt ansat i virksomheden? Lige pludselig kan du evt. få brug for at afskedige en kollega. Men hvordan skal det foregå? Her kommer projektansættelse såvel som outplacement til syne. Dette hænder ved, at forløbet hjælper dig og den opsagte igennem hele processen. Der er en bred vifte af årsager til, at en arbejdsgiver må sige farvel til noget af sin personalegruppe. Som den øverst ansvarlige i en lille virksomheds personaleafdeling, befandt jeg mig for et halvt års tid siden i den svære situation at være nødsaget til at afskedige to medarbejdere. I den forbindelse valgte vi at tilbyde projektansættelse samt outplacement til de medarbejdere, som blev ramt af fyring. På den måde så vi nemlig muligheden for at hjælpe dem bedst muligt videre med karrieren.

Utallige arbejdspladser leder efter en måde at sørge for, at de berørte ansatte kan opnå de fordelagtigste betingelser for så hurtigt som overhovedet muligt at komme godt på vej i deres professionelle liv samt personligt. Derudover har projektansættelse såvel som outplacement forløbene for de ansatte, der fik en opsigelse ført til, at afdelingens andre ansatte nemmere har godtaget de nye arbejdsopgaver efter fyringerne. Investeringen i outplacementen endte af den årsag med at blive en metode til at vise en social ansvarsfølelse samt skabe grobund for en positiv stemning i et yderst ulykkeligt forløb. Den berørte ansatte på arbejdspladsen får en erfaren jobkonsulent under det samlede forløb. Hvis man hyrer en vejleder med speciale i outplacement foruden projektansættelse, vil man få mulighed for at hjælpe i stedet for. Outplacementvejlederen har ydermere bidraget med en kompetent personlig vejledning, der har sikret, at de afskedigede ansatte fik en hjælpende hånd til at kortlægge deres jobmæssige kvalifikationer såvel som fremtidige jobmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>