En vidtfavnende sportsefterskole med fag som design og musik

På vores idrætsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der uden tvivl noget for alle. Det er nemlig en alsidig efterskole, der byder på mange forskellige studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsgrene som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på andet end bare sport og idræt. Med sin naturskønne placering i det midtjyske landskab giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes fag – blandt andet outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at fokusere på eksempelvis musik eller design. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en spændende og berigende oplevelse, lige meget hvad dine interesser er.

Udover den almindelige undervisning på efterskolen, er der også mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det vil både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen arrangerer men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne tur får eleverne, der har outdoor som fokusfag, chancen for at opleve en nat ude i vildmarken. Studietur nummer to har derimod en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke er sportsinteresseret, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fokusfag, der fanger din interesse!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>