Er det muligt at forene en medie efterskole med en teater efterskole et sted her i Jylland?

Drømmer du om at skifte det traditionelle klasseværelse ud med et år på efterskole Vejle? En intens oplevelse for resten af livet, vil du få, på et år på en medie efterskole ligesom vores. Her har du mulighed for at sætte din passion for sport på skoleskemaet i hverdagen samt på samme tid udvikle dit personlige ståsted i et rart & engagererende sted, der giver grobund for både kammeratskab, faglighed plus eventyr. I løbet af opholdet på musikefterskole, tilbydes du tilmed mulighed for at hjælpe med at ordne en fantastisk opera.

Har du hellere behov for at dyrke din store passion for musicals & drama ved hjælp af et år på teater efterskole 8. klasse eller/og 9. klasse? Vores musikefterskoles musiklinje må du vælge så. På efterskolen kan du vælge fag i alt mellem kor, sammenspil samt individuel undervisning samt koreografi og lyrik tilpasset til hvad du foretrækker. Vi blander viden og fysisk udførelse uanset faget. Individuel læring samt principperne for forskellige slags musik og teater, kan du af den grund lære om, med et klassetrin på musikefterskole her. Hvis du tager vores specielle i10+ program til 10. klasses-elever her på efterskolen, gør det samme sig gældende.

Synes du at det sjoveste på Jorden må være gymnastik, kan du også forsøge et ophold på idrætsefterskole her samt få et eventyr, som indeholder kampe mod andre hold plus en hel del øvelse, taktik og teknik. Det gælder uanfægtet af din kompetence, plus om du foretrækker volleyball, fodbold, tennis eller håndbold. Fordi du tilbydes chancen for at vælge tre til fire valgfag i løbet af opholdet på vores efterskole i Jylland, må du endda undervises i mere end et af holdsportene. Ønsker du eksempelvis at styrketræne og tone kroppen, er det muligt at supplere med faget ’fitness’.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>