Er du på udkig efter de perfekte konferencelokaler nær København til et møde?

Leder du efter nogle gode mødefaciliteter til et kursus ved Storkøbenhavn? Med årevis baggrund i branchen ligger vi inde med den nødvendige viden til at være rammen for professionelle sammenkomster fra bestyrelsesseminarer til symposier. som følge deraf vil du som regel opleve, at vores medarbejdere stiller mange spørgsmål, så vores medarbejdere har al den nødvendige viden om, hvad dine krav såvel som forventninger til os og vores kursuslokaler. Informationerne anvender vi til at hjælpe dig med at vælge nogle optimale mødelokaler, som alle er udstyret til at være rammerne for et inspirerende kursus København.

Konferencelokalerne på vores konferencecenter beskrives bedst som charmerende med en flot indretning plus et unikt udsyn til de naturskønne omgivelser i den egen park. Med henblik på at gøre det nemmest muligt for dig som mødearrangør her på kursuscentret er samtlige konferencelokaler ydermere udstyret med hver en ting, som man som arrangør ville kunne tænkes få brug for under en konference. Lokalerne er derfor indrettet med hjælpemidler som blandt andet state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard tavler, flipover, PC, lynhurtig internetforbindelse og projektor. Alt sammen er som en selvfølge i perfekt stand.

Dine konferencedeltagere har mulighed for at samle kræfterne mellem oplæggene ved at tage et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, der hele tiden står klar på små de små buffeter rundt omkring nær ved mødelokalerne, i det tilfælde, at du bruger vores mødefaciliteter. Derudover kan du forkæle dine konferencedeltagere med en delikat frokost- og morgenbuffet såvel som en skøn gourmetmiddag af lokalt producerede råvarer, som så vidt muligt er økologisk producerede. Kokkene på vores konferencecenter i København vil selvfølgelig også gerne lave specialtilpasset kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine kursister, såfremt der er behov for det.

Ønsker du at give de deltagende på dit møde tid og rum til at slappe af og følge op på de mange indtryk? Derfor har vi indrettet et stillerum her på konferencecentret, hvor det er muligt for konferencedeltagerne at blive puslet om i en af vores massagestole eller oven i købet låne nogle af vores høretelefoner og slappe af til instrumentalmusik. Foretrækker nogle af dine gæster at trække lidt frisk luft, er det desuden en mulighed at medbringe en ipod med god lydkvalitet, der kan afspille alle mulige slags afslapningsmusik, og slentre en tur i det private parkanlæg, der hører til konferencecentret. Prøver du at leje nogle attraktive konferencelokaler København til din workshop, er der dermed adskillige fordele ved at vælge vores konferencecenter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>