Europallen er den bedste palle til varetransportering

I tilfælde af, at det kommer til varetransportering, skabes der ofte en debat ang. hvad, der er den foretrukne løsning. En del bruger eksempelvis søfartøjer, imens de øvrige foretrækker tog eller fly. Fælles for dem alle er det ikke desto mindre, at det uagtet fragtmetoden er vigtigt med stærke paller {http://www.jyskpalleimport.dk/default.asp} i fremragende kvalitet, som produkterne kan stå på undervejs på turen. Her stilles dette dilemma: Er det en europalle {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32} eller EUR-paller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33}, som er bedst…?

Ja, det kan være relativt vanskeligt at vurdere, idet EUR-paller i bund og grund ligner europallen. F.eks. er begge paller verificeret af ISPM-15, og det vil sige, at træpallerne er behandlet med varme og autoriserede efter de aktuelle lovkrav. En sådan behandling nedjusterer sandsynligheden for, at der bliver overført insekter under dække af din last.

Som udgangspunkt kan du forvente, at din europalle kan udstå 1,5 T. Er dine lastvarer mere tungtvejende end det, skal du dog ikke være bekymret. Det kan nemlig lade sig gøre at sætte adskillige træpaller på hinanden og på den måde intensivere pallernes tolerance. 3 træpaller resulterer fx i en vægttolerance på nogenlunde 4½ tons. Det bør dog ej være dette, som skyld i, at du indhandler europallen frem for EUR-pallerne, for EUR-pallerne ligger inde med en tilsvarende vægttolerance og ydermere, ligesom europallerne, er naturvenlige. EUR-paller er jo rimelig dyrebare som returpaller, og dvs., at du faktisk låner pallerne og ubesværligt kan tilbagelevere dem i det øjeblik, du er færdig med at bruge dem.

Der er således ene og alene ét at fremføre, og det er, at du uagtet dit valg kan vide dig hundrede procent sikker på at få excellente og stabile paller!