Få en spritny påhængsmotor eller fix en brugt

Er bådens påhængsmotor gået i stykker? Vi er eksperter i at klare en udbedring af din gamle påhængsmotor eller evt. sælge dig en fabriksny påhængsmotor. Vi har påhængs motorer fra adskillige mærker, eksempelvis japanske YAMAHA. Vi har 4 takts motorer m. HK fra 2,5-350. Hvis man holder af sejlsport, er det centralt at have den rette påhængsmotor, så grejet er i orden. For uanset at vi udfører justeringer af både plus påhængsmotorer hurtigst muligt, er det alt andet lige generende at blive opholdt af. Du kan købe en stærk påhængsmotor, hvilken der er perfekt til fart, såfremt du står på vandski. Men har du blot en mindre pram eller måske en båd m. sejl, du vil hjælpe på vej når det ikke blæser, forhandler vi den rette påhængsmotor her med få HK. Derved får du en påhængsmotor til lige præcis dit individuelle behov og smider ikke penge på en alt for kostbar motor, og som du slet ikke trænger til.

At sejle er fatastisk. Du er meget mere ude i den friske luft og natur, og Danmark er jo egentligt omgivet af hav. Hvis du har den rette båd og påhængsmotor udgør det en glæde når du skal ud i båden. Ydermere slipper du for angst for at rammes af en sejlbåds bom i hovedet, såsnart du ikke har et sejl. Det er fedt at tage på længere sejlture i for- eller sensommeren omkring DK, hvis man er ekviperet med en stærk påhængsmotor til sin yacht. Det gælder bare om at have tilstrækkeligt med HK foruden en god fire-takts motor fra et godt mærke eller fx et anderledes godt brand. Du kan dertil erhverve dig det påkrævede udstyr til båden i vores butik til vandsport og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>