Flytter du dine lagervarer ved hjælp af plastpaller eller træemballage?

For kargobranchen går jobbet hovedsageligt ud på at optimere fragtvilkårene, så det fremskrider så enkelt og på samme tid kan overstås hurtigst muligt. Det er også derfor, at det er utroligt betydningsfuldt at benytte de rigtige paller af den grund, at de enkelte slags paller har hver sine fordele.

I indlægget her kigges der både på plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28 – og træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31 – som eksempelvis europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – . Med udgangspunkt i varerne såvel somtransporteringsmetoden selv, er det jo ikke alle slags paller, der slår til.

Træemballagens tydeligste styrke er, at naturen nyder godt af europaller. Europaller har nemlig en høj værdi som genbrugspaller af den grund, at de kan genbruges på mange fragter, uden at den gode kvalitet svækkes. Hertil kommer desuden, at godsfragt ved brug af træemballage kan nedbringe kuldioxidudledningen sammenkædet med fragt med så meget som 30 procent.

Derimod produceres plastpaller typisk som engangspaller, idet de ikke er så holdbare som europaller. På den anden side er de meget lettere, og de er derfor det bedste valg til luftfragt, hvor der er regler omkring den tilladte vægt af gods. De har ydermere den styrke, at plastpaller modsat træemballage ej bliver mærket af vind og vejr, da dvs., at de altid har samme vægt og størrelse, lige meget hvad enten der er sne eller sol.

Det er derudover ikke nødvendigt, at du undgår miljøhensyn, blot fordi du vælger plastpaller. Plastpaller af god kvalitet produceres nemlig af en slags plast, der er et hundrede % genanvendeligt. Er det europaller eller plastpaller, som egner sig bedst til netop dit dit transportbehov? Det må være hundrede procent styret af dine præferencer.