Gode råd til de optimale pallerammer

Befinder du dig i den situation, at du er ejer af en have samt ønsker at anrette praktiske urtehaver? Netop på hvilken måde, disse urtehaver kan bygges, har du måske problemer ved at få at vide i den situation. Pallerammer betegnes som et enkelt løsningsforslag, jeg har.

Lige det, størstedelen plejer at associere med køkkenhaven, er pallerammer måske normalt ikke, men de forekommer sig faktisk meget praktiske! Til hurtigere at være i stand til at placere sager på paller anvendes pallerammer sædvanligvis, samt de bliver problemfrie lige at pakke sammen, idet rammerne ikke anvendes. Det mest praktiske ved at bruge pallerammer til urtehave er, at de kan stables stabilt på hinanden, hvilket giver det resultat, at dit blomsterbed faktisk kan bygges i nøjagtig den højde, du foretrækker. Det giver både en behagelig højde at arbejde i, løfter urterne bort fra dårlig muld, samt forhøjer varmen omkring væksterne. Dog må man ej glemme, at pallerammer sædvanligvis er lavet af ganske dårligt og naturligt materiale, hvorfor de ikke bør befinde sig i direkte kontakt med jordbunden. Man kan eventuelt afskærme kontaktfladen med stof.

At de har en fin bredde er en anden fordel ved at anvende pallerammer som blomsterbede. At de besidder en helt fin størrelse til mellemstore køkkenhaver indeholdende blomster & urter tænker jeg selv, men flertallet, tænker eventuelt, at rammerne virker ganske små.

At man blot skal tage chancen, bliver egentlig det mest optimale tip. Pallerammer er heldigt nok ikke dyre, så idet man fortryder, at man har bygget et blomsterbed med dem, bliver det heldigt nok ikke en masse lønninger, som gik tabt.