Hjælp til billige pillefyr

Det blev umuligt at opsøge en hjemmeside, som egentlig havde fyldestgørende hjælp, da jeg overvejede at investere i et pillefyr. Den optimale mulighed er ikke hver gang at forhøre sig hos en butik, da den slags jo gerne vil fremme sin egen forretning og af denne grund som hovedregel uddeler partiske meninger.

At få råd hos folk, som faktisk har investeret i pillefyr & af den grund vil fortælle om de fleste kriser & besparelser, bliver nok den letteste løsning. Hvorvidt man egentlig kan spare penge, forblev det, som fangede mig mest omkring et pillefyr. I sammenligning med olie forbliver træpiller en hel del billigere: i dette tilfælde var der faktisk næppe misvisende svar. Sammenlignet med solceller og jordvarmeanlæg sparer du hurtigt slanter i samme størrelse som din installationsomkostning, så omkostningerne let bliver pengene værd.

Et pillefyr bliver, mht. bæredygtighed og udledning af kemikalier, mindre forurenende sammenlignet med et fyr med olie, samt benyttelse af piller af træ, som består af tiloversblevne savspåner fra træværker, er mere miljø-neutralt end gas. I forhold til elvarme eller gas findes her helt klart en del større krav til vedligeholdelse med et pillefyr. Det kan godt kaldes tungt samt beskidt arbejde, da du selv bliver nødsaget til at hælde piller i. Derudover bør pillefyret tømmes for sod samt ordnes en gang i mellem.

Lidt sved på panden kan ikke forhindre en besparelse på flere 1000 kr. hvert sæson, føler størstedelen ganske vist.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>