iPhone reparation Odense – kender jeg en, der har hørt om en billig forretning?

Både min iPhone og min iPad er jeg super glad for. Desværre er jeg med kluntethed som grund uden at ville det kommet til at ødelægge begge deres skærme, og nu leder jeg af den årsag efter et sted, som udfører iPhone + iPad reparation Odense.

Er du i besiddelse af oplysninger om en fortrinlig forretning? I det tilfælde bliver jeg enormt velfornøjet. Jeg er nemlig en smule frustreret over at kigge på de beskadigede displays og har lyst til at få sat friskt glas i.

Da jeg lige meget hvad skal afgive mine Apple-produkter til iPhone og iPad reparation Odense, tænker jeg over ved samme lejlighed at indhandle et plasticcover. Jeg er nemlig informeret om, at mange steder, som udfører iPad + iPhone reparation – både her i omegnen af Odense og i resten af landet – samtidig sælger gummicovers. Det virker til at være en fantastisk idé, idet jeg i det tilfælde måske ej får knust mine produkter en anden gang. Jeg mener dog på samme tid, at iPads & iPhones er så kønne, at de på det nærmeste skal vises eksl. et metalcover.

I det tilfælde, at jeg er i stand til at finde et pænt et, vil jeg imidlertid overveje at købe mig det, men for tiden er min primære opgave at hitte et sted i Odense, der tilbyder iPhone & iPad reparation, så mine værdifulde ejendele igen kan fremstå så gode som nye. Udover det har jeg ellers planer om at være mere påpasselig med dem en anden gang, så de ej knuses endnu engang…