Jeg er godt tilfreds med, at jeg har fået købt mig en trailer

Som ung fantaserede jeg om en lynhurtig cabriolet, som jeg kunne benytte til at suse ned ad landets motorveje i. Efter at være blevet forælder, er jeg imidlertid begejstret for, at jeg i stedet valgte at købe en praktisk 5-dørs familieøse, for det ville godt nok være indviklet at skulle transportere de små omkring i en Porsche! Engang imellem har vi dog alligevel haft problematikker m. pladsmangel – for eksempel når vi har været på storshopping i Invita og indhandlet nogle store møbler, der skulle bringes med hjem. Det problem er dog lykkeligvis ordnet nu, idet min hustru & jeg har valgt at erhverve os en trailer - http://www.trailergaarden-gantrup.dk/, .

En trailer er ubeskriveligt smart & kan faktisk benyttes til rigtigt mange uensartede ærinder. Jeg har erfaret, at det ej alene er ifm. transport af møbler, at vores trailer kan benyttes. Hvis en af spirerne skal afhentes fra skole sammen med sin cykel, er det nemlig væsentligt lettere at lægge den op i traileren i stedet for at være nødt til at spænde den på dytten. Hvis vi har haft behov for at tage på genbrugspladsen, har det også føltes meget ubesværligt at placere skraldet i traileren. Engang blev vi jo nødt til at køre adskillige ture for at kunne få det hele med.

Jeg er af disse årsager ekstremt henrykt for at eje en trailer. I grunden er det en af de allerbedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan slet ikke forstå, hvordan vi i første omgang har kunnet undvære en trailer…!