Jeg kan kun anbefale en efterskole med design + musik

En efterskole i Jylland, det var jeg på for nogle år siden, jeg tror, at det var det mest vidunderlige år i mit liv! Kunne du tænke dig at starte på en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har en masse at byde på. Min efterskole var det, man kalder en idrætsefterskole, altså en efterskole med fitness plus en efterskole, der kunne tilbyde adskillige forskellige slags sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole med basketball + boksning osv. Tilmed var det en efterskole; musik plus en efterskole: design. Nu vil jeg godt nævne mere om min efterskoles fordele, og min idrætsefterskole i Jylland havde mange af disse. Skolen havde selvfølgelig de forpligtede, boglige fag, men tilmed havde den et stort udvalg af valgfag. Henne på min skole lærte jeg at spille på flere instrumenter, da det også var en efterskole med musik, hvilket var rigtig interessant. Samtidig lærte jeg at designe tøj samt sy det, for det var nemlig en efterskole: design. En efterskole med musik plus en efterskole – design vil være meningsfuld til dig, såfremt du er tosset med at lave mange aktiviteter, evt. noget du ikke har prøvet tidligere hen, samt hvis du vil hygge dig i selskab med vennerne og veninderne. I anledning af at det var en idrætsefterskole, fik man motion alle dage. Til slut kunne jeg egentlig ikke få nok motion, og derfor var det yderst dejligt, at det tilmed var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole er passende for dig, hvis du godt kunne tænke dig at få mere energi og godt vil blive mere frisk, sund og ikke mindst glad. Tag på en efterskole; design, musik samt med sport. Det er blot et godt råd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>