Jeg må i gang med at bestille flere ID-kort af plastik

Gode ID-kort er måske også en ting, I eftersøger eller måske kender noget til? Eftersom netop jeg er udnævnt som identitetsansvarlig på mit job, har jeg præcis fået til opgave at købe ID-kort. Således har jeg researchet ret meget om forskellige kort, men faktisk er jeg stadigvæk engageret omkring, om måske enkelte af jer er klar over meget mere i relation til ID-kort? Fortrinsvist ID plastikkort.

Lige der hvor jeg har planer om at købe kortene fra som det ser ud nu, fremstiller de i tillæg til ID-kort i plastic også magnetkort og købekort samt chipkort. I dette firma fremstiller de kortene i en rigtig god udformning. De udfører identifikationskortene på plastikkort nærmere bestemt i PVC lavet med såkaldt thermotryk, hvor farverne brændes fast på plastikkortet. Printteknikken medvirker til, at farverne er vand-fast, slidstærk plus overhovedet ikke vil kunne gå af. De kan trykke både i enkelte farvenuancer samt i fire-farvet print, som man desuden kalder forkortelsen CMYK.

Disse ting virker alt i alt meget positivt. Men findes der måske nogen, der vil være en hel del fortrinligere til fremstillingen af ID-kort end det før omtalte? Læg for alt i verden en kommentar, hvis altså I er klar over nogle gode print-steder. Og egentlig er området her virkelig fedt for mig, at være blevet den fælles ansvarlige for. Udelukkende det punkt at blive klogere på et for mig helt nyt fag ligesom ID-kort, da det udgør et særdeles vitalt felt. Jeg er ansat i en mellemstor virksomhed, og her laver vi giftige varer. Og hermed er det vitalt, at hele molevitten af døre og porte altid er låst, samt at alle medarbejdere er bevidste om, hvem hver især er og hedder takket være de enkelte ID-kort. Dermed kan der aldrig snige sig en eller anden ind i virksomheden fra nogen af vores konkurrenter. Men skriv endelig, dersom en af jer er klogere på ID-kort end det er sagen med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>