Madelskere er vilde med økologisk svinekød, pålæg og fjerkræ

Med afsæt i sundhedsinstansernes støt stigende fokus på sundhed, der har præget de sidste få år, har økologitrenden lagt sig som en løbeild i hele landet. På grund af den er der nemlig blevet fokuseret på sund kost, hvilket betyder at råvarerne skal være i orden!

Som langt de fleste allerede er klar over, findes der adskillige fordele ved at købe økologiske varer. Økologiske kødvarer – herunder eksempelvis pålæg, svinekød og fjerkræ – er nemlig både mere naturligt og smager bedre end fabriksproduceret kød. Eksempelvis indeholder økologisk pålæg ofte en væsentligt højere procentdel end fabrikspålæg, der ofte lægges i en marinade af vand. Dvs., at du, skønt det økologiske pålæg muligvis koster et par kroner mere, i realiteten får mere ud af dine penge!

Herudover er økologisk svinekød og fjerkræ af en betydeligt højere kvalitet. Dyrene på de økologiske farme får nemlig masser af motion og spiser både sundt og godt, hvilket giver kødet en bedre struktur og smag.

Ergo betyder det, at du, når du køber økologisk svinekød og fjerkræ, kan vide dig helt sikker på, at dyret har haft et godt liv op til slagtningstidspunktet. De fleste dyr, der avles til slagtning, tvinges nemlig til at leve under rædselsfulde vilkår, som både er skyld i mistrivsel og voldelig opførsel. Sådanne vilkår er ikke alene etisk forkerte – de har også indflydelse på kødets smag, da dyrene pga. for lidt leveplads fører et såvel uhygiejnisk som indskrænket liv.

Vil du glæde familien med velsmagende kvalitetskød, skal du derfor vælge at købe økologisk, når du handler efter svinekød, fjerkræ eller pålæg. Det gavner både dig selv og dyrene!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>