Mig og min fyr skal have et typehus

Der bygges i øjeblikket nogle spritnye huse i Vestjylland i en lille, hyggelig by – og der opføres det, som hedder et typehus. Fordi min kæreste og jeg godt vil flytte fra vores nuværende lejlighed i centrum af storbyen, til et parcelhus tættere på landet, vil vi købe sådan et hus. Et skønt træhus i cedertræ, sågar med stor have, ser det ud til at blive.

Det er perfekt, at det nye typehus, ja tilmed træhus, vil se ud som et sommerhus, for siden jeg var barn, har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, vil nok også se ud som et typisk sommerhusområde, da vores fremtidige typehus skal være magen til alle de andre huse på gaden. Eksempelvis vil boligerne få ens hoveddøre samt vinduer. Jeg kan ikke vente med at komme til at leve i et træhus uden støj, og hvor der er en del bedre plads. Herforuden vil det blive skønt med vores egen have, hvilket jo er rigtig god at have om sommeren. Jeg holder meget af at befinde mig udendørs, derfor har jeg længe ærgret mig over at leve i en lejlighed, når det er varmt. Til trods for at min kæreste, Christian, allerede nu er startet på at kværne om, at han ej orker at slå vores fremtidige græsplæne, tror jeg egentlig, at han ligesom mig glæder sig til at få en have. Jeg kan godt passe blomster og den slags. Dét orker min fyr i alt fald ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>