Min mand begyndte i spritnyt gesjæft og ska’ få erfaring med hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, oliemotorer og kraneftersyn

Manden har fundet velbetalt arbejde hos en super kompetent erhvervsvirksomhed, som at der beskæftiger sig med hydraulikmotor, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn og lynkoblinger. Mathe er ganske ny inden for den branche og manden har ikk det store kendskab til kraneftersyn, oliemotorer, hydraulikmotor, lynkoblinger og reparation hydrauliske cylindre endnu. Heldigvis kan jeg fortolke fra den gode mand, at de andre på jobbet virker virkelig flinke og mega kompetente. inden længe bliver mere dygtig, så han bedre kan assistere kunderne.

Når det gælder mig selv ved jeg (naturligvis) ikke en skid om lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, oliemotorer og hydraulikmotor. Jeg kan næsten gætte mig til hvad kraneftersyn er. Noget med at holde øje med, at den pågældende kran kører som den skal og ikk ud af det blå risikerer at falde ned eller sådan noget. Reparation hydraulisk cylinder, lynkoblinger og hydraulikmotor kender jeg tværtimod ik. Oliemotorer kender jeg også især fra min farfars varmefyr og båd. Industrielt brug – ikk rigtigt.

Det er således ikke moi, manden bør samtale med omkring reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer, hydraulikmotor, lynkoblinger og kraneftersyn. Men jeg har god erfaring med at være på en ny jobsituation, så det snakker ham og jeg om.