Mit selskab benyttede sig af rekruttering København og fandt dermed mig

Jeg fandt mit forhenværende job via rekruttering i København. Jeg arbejdede der længe og var tilfreds med det. Jeg blev dog sagt op, men jeg benyttede mig af outplacement – København, der var en god hjælp til mig. Jeg har lige fundet et nyt arbejde ved brug af et vikarbureau København. Det ser ud til at være et godt job, og som jeg også bliver tilfreds med.

Det er ved at være 7 år siden, jeg fik fat på et selskab, der beskæftigede sig med rekruttering København. Da mit daværende firma så havde brug for en ny medarbejder og ringede til rekrutteringsselskabet, blev jeg set i databasen, og dermed fik jeg et jobinterview. Jeg endte med at få jobbet. Rekruttering København var virkelig let, så jeg kan kun lægge et godt ord ind for det til arbejdsløse og selskaber. Idet der skulle forekomme omlæggelse i firmaet, blev jeg sagt op, hvilket forbavsede mig. Til mit held havde chefen inden da ringet op til et firma, der tog sig af outplacement København, hvilket hjalp mig med at komme mig over det.

Outplacement, København -selskabet kom med et forslag, at jeg kunne få fat på et vikarbureau – København, hvilket jeg gjorde. En medarbejder i et selskab, der lignede mit forrige, gik på sygeorlov, og jeg fik derfor et vikarjob med et års varighed. Dog tror jeg, at jeg eventuelt bliver fastansat bagefter vikarjobbet. Vikarbureau, København fik det til at blive virkelig simpelt at skaffe et nyt arbejde og simpelt for mit nye selskab.