Nye skole møbler i skolens fysiklokaler

Jeg har været skolelærer i næsten 6 år, og i lang tid har jeg haft brug for ny skole indretning til børnene, samt egentlig ligeledes i skolens sløjdlokaler samt fysiklokaler. Der er til alt held forleden blevet rekvireret nyt skoleinventar, endda til den ganske indskoling. Disse skole møbler udgøres eksempelvis af børnegarderober, forskellige slags tavler, skoleborde og -stole plus det nye smartboard. Der vil samtidig komme helt nyt verdenskort; skole, da det nutidige kort er så nedslidt, at du tilnærmelsesvis ej kan skimte vores eget land. Vi får desuden et slags køkken i klasseværelset, som består af et køleskab, en mikroovn & to stålvaske: skole. Vi vil tilmed få en rumdeler, som skal gøre elevernes koncentration bedre.

Ifølge mig er det betydeligt at have noget skole indretning af en ordentlig kvalitet, som kan stå imod den daglige slitage på skolerne – især i skolens fysiklokaler + sløjdlokaler. Store krav skal der være til skole indretning, synderligt til skoleborde plus stole, da disse møbler er nødsaget til at være både lette at benytte, varige og belejlige. Det er betydeligt, at skoleborde og stole kan godkendes, fordi børnene skal sidde ved deres stole og borde meget af dagen. Børnegarderober er ligeledes meget betydelige.

Noget andet vigtigt er tavler. Vi skal som tidligere nævnt have ny kridt tavle, ny opslagstavle + nyt whiteboard, men tilmed også det nye smartboard! Undervisningen bliver forhåbentlig mere sjov for eleverne nu. Et smartboard er et elektronisk whiteboard, som man kan tilslutte sin computer, og så skal man bruge en lille pind som kridt på skærmen. Det er utrolig vellavet, dog er jeg nu trods alt glad for, der er kridt tavle, som børnene gerne må skrive og tegne på, og en opslagstavle, hvor jeg kan hænge forskellige papirer op. Jeg er herforuden begejstret over, at de nye verdenskort: skole kommer, grundet at eleverne godt kan lide at få at vide, hvor de forskellige lande befinder sig, og det bliver nemmere for mig at give undervisning i ved hjælp af et nyt verdenskort: skole.

Ifølge mig er det godt, at der kommer nogle stålvaske – skole, for så kan eleverne bedre få vasket hænderne, og så vil de nye stålvaske – skole ligeledes give mine elever en større lyst til at benytte vaskene. Med børnegarderober er det samme gældende. Den rumdeler, der kommer, vil jeg ikke have, kommer til at opdele eleverne for meget, dog vil en rumdeler forbedre deres koncentration, hvilket er mest vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>