På hvilket tidspunkt kan investeringen i solceller lønne sig ift. det økonomiske aspekt?

Alle som jeg bor i nærheden af får monteret solcelle anlæg lige for tiden… Faktisk synes jeg, at de er glansfulde. Solfangeranlæg er sorte & så skinner de – oven i købet mens man sparer kroner & øre på din strøm. Næsten en slags pengemaskine om man vil. Undertegnede er i høj grad fortaler for at have energibesparende huse og et anlæg med solceller fastmonteret på tagbeklædningen. Det ville være et endnu større plus, hvis det var muligt at formgive sit eget solcelle anlæg, så jeg kunne eje et multifarvet anlæg. Har man orange tagsten på taget, burde man også kunne købe matchende solceller. Dog er det nok ikke det aspekt, som mænd har i tankerne, den dag de tager ud & putter penge i anlæg til tagdækket. Hvis du ejer en villa, som du forventer at eje i mange år frem, kan du lige så godt bruge penge på solcelle anlæg!

Hvad er der at tygge på, førend man køber solcelleanlæg til tagbeklædningen?!

Det er jo blot den ene side af taget, som man installerer solfangeranlæg på. Det har jeg set på de flotte & store villaer, som jeg cykler forbi hver morgen på vej hen til vores arbejde. Jeg ville nok vælge den tagside, der får den største del sol hen ad dagen, for at solfangeranlægget kan opsamle så meget sol som overhovedet muligt. Det vil nok være for pebret, hvis man monterede solcelle på alle tagsiderne, & så kan avancen ej svare sig ift. investeringsgrundlaget. Det er uden tvivl undertegnedes bedste bud. Men sig det videre, anlæg med solcelle er vejen frem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>