Plæneklipper service + bestillinger samt nysalg

Med indlægget her er det min hensigt at informere noget i forhold til en række af services, vores firma tilbyder. Vi udfører udbedringer samt undsætning indenfor utallige maskiner som græsslåmaskiner, traktorer plus lignende havemaskiner. Hos os kan vi reparere mekanismer fra alle de forskellige mærker, hvilke man finder hos de populære byggemarkeder. Ud over det sælger vi ubrugte varer sendt direkte fra de største bedste maskinmærker til langt under markedsprisen.

Savner du reparationer, behøver du ikke engang at overveje at have møjsommeligheden ved at flytte den defekte maskine hen til vores firmas adresse. Med udgangspunkt fra hovedkontoret centralt placeret drøner vi af sted med servicebilen, idet bilen er klar, parat, start konstant til reparation af plæneklipper. Dette firma besidder mere end 10 års erfaringsverden foruden central håndværkeruddannelse. Hos os er vi mellemstort etablissement, og med denne baggrund er det muligt for os at udbyde god service til priser, som er nogen af de laveste.

Sidder du med en græsslåmaskine, som er kaput, eller tænker du bare, at du vil sørge for, at den har en lang levetid? Vi er i stand til at træde til ligegyldigt, hvorvidt kunderne mangler en splinterny plæneklipper, eller maskinen kan ordnes via nogle overhalinger. Med vores rullende værksted rykker vi ud med hurtig reparation af plæneklipper der, hvor vores kunder selv bor. Og det bevirker, at du ej skal have bekymringer om at transportere græsslåmaskinen eller hvilken anden maskine, der nu engang er i stykker, hen til os. Ud over græsslåningsmaskiner kan vi reparere blandt andet større landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner samt en lang række maskinelle redskaber. Vi kan udføre bistand i forhold til flere mærker af traktorer plus nogle andre almindelige store og små maskiner til have og arbejdsbrug, hvilke du kan gennem byggemarkeder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>