Professionelle til rydning og køb et dødsbo i familien

Hårdt kan det være, hvis mennesker i familien takker af, hvorfor det er vigtigt, at man vælger de rette folk, der yder servicen rydning af dødsbo, som har empati samt føling med den vanskelige situation. For nylig kradsede min mormor desværre af, og således har min familie lige haft brug for fagfolk der arbejder med dødsboer ryddes. Da vi fandt en god marskandiser, holdt vi os for øje at finde en fælles aftale og få det hele skrevet ned på skrift. Grunden til, at vi lokaliserede en fagmand til at rydde og købe dødsbo, var, at mormoren i det forgangne halve år havde foræret os de værdifulde minder og genstande, som vi hver især gerne ville have, og derfor kunne det sidste godt købes og sælges. I papirerne viste vores kontaktperson en opstilling af, hvad for noget han havde kig på at handle uden betænkning, og vores bedstemor havde jo flere eftertraktede genstande. Herefter tilbød han en pris, såfremt alting ved dødsboer ryddes. Således tog vi beslutningen om at ”udlicitere” en hjælp med rydning af dødsbo. I vore tilbud var køb af dødsbo, hvorfor ham, vi havde hyret, kunne forhandle de pæne inventardele.

Rydning af dødsbo er en affære, der handler om reciprok tillid og anseelse over for den afsjælede. Det mener jeg, at den fagmand vi anvendte, udviste. Idet dødsboer ryddes, vil jeg derfor anbefale alle at tænke på de her omtalte faktorer. Jeg tænker, at mine tips her på bloggen, omkring rydning af dødsbo, kan opleves som anvendelige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>