Prøv en efterskole hvor du kan dyrke en masse idræt

Det er et par år siden, at jeg gik på efterskole i Sønderjylland, og det var en sportsefterskole. En sportsefterskole har selvfølgelig alle de obligatoriske, faglige fag, men den havde samtidig alle mulige valgfag. Eftersom det er en idrætsefterskole, gjorde man motion de fleste af ugens dage. Jeg kunne simpelthen ikke dyrke nok motion til slut, og det var derfor virkelig godt, at det tilmed var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole er velvalgt for dig, såfremt du har brug for at få mere energi og har brug for at blive mere sund og frisk og derudover glad. Jeg kan virkelig godt lide alt sport, og eftersom min skole havde en masse sportsgrene som eksempelvis basketball plus svømning med flere, havde jeg muligheden for at dyrke så meget sport, jeg ville. Det var samtidig en efterskole med dans, og det endte alvorligt talt med, at jeg blev glad for at danse. Denne efterskole vil være passende til dig, hvis du godt kunne tænke dig at prøve forskellige idrætsgrene, og hvis du er rigtig glad for sport og at have det morsomt i selskab med dine venner og veninder.

Fordi skolen også var en musikefterskole, lærte jeg at musicere med adskillige forskellige instrumenter som eksempelvis guitar, hvilket var ret interessant. Jeg lærte tilmed at designe tøj, da det nemlig også var en designefterskole. Efterskoler som disse er gavnlige til dig, såfremt du godt kan lide at beskæftige dig med mange aktiviteter, måske en aktivitet som du ej har prøvet i forvejen, og såfremt du vil hygge dig sammen med dine venner/veninder. Det, jeg var gladest for ved min skole, vil jeg godt lige nævne. Det var en efterskole med friluftsliv som fag. Vi lavede dermed mange forskellige aktiviteter udendørs, hvilket indimellem var udfordrende, men virkelig fedt. Jeg prøvede eksempelvis at klatre, sejle i kajak + bo i det fri. En efterskole med friluftsliv vil være tilpas til dig, såfremt du er glad for at udfordre dig selv. Friluftslivsoplevelserne forbedrede sammenholdet på skolen.

Er du på udkig efter en efterskole? En efterskole har alt, hvad man kunne tænke sig. Jeg mener, at året på efterskolen var det mest vidunderlige år nogensinde. Min mening er, at du skal overveje at lede efter en efterskole, hvis noget af det, du har læst her, har lydt interessant.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>