Prøv et år på højskole, som ruster dig til fremtiden

Bagefter grundskolen oplever en del teenagere, at de ej bliver fuldstændig klar til en videre uddannelse. Det kan forklares ved, at de ej føler sig klar nok, og at de ikke kan vælge, hvad for en retning, de ønsker at søge ind på. At få et skoleår med formålet at vokse og opleve forskellige interesser, skal anses som temmelig nyttigt og lærerigt. At vælge et højskoleophold, er den optimale metode, at gøre dette på. Chancen for at prøve flere fag end 9. klasse tilbyder, har man, oveni at man her har et skoleår uden sin mor & far, hvilket udvikler indblik samt selvtillid.

Hvis det er noget, man ønsker at gøre altid, vil man brugende et højskoleophold finde ud af, og benytte lang tid på at udforske denne passion, når man eksempelvis føler sig interesseret i højskole musik. Højskolen ligger inde med en ting til mange formål, da vi både har kor, soloundervisning plus undervisning i dj-ing. Når din interesse er indenfor højskole kunst, gælder dette ligeledes. Alt fra billedkunst samt akvarel til web-design og kunsthistorie, tilbyder vi her. Bliver du hellere til højskole journalistik? Et ophold, i hvilket du får smag for fagområdet, kan her helt sikkert hjælpe med at beslutte, hvorvidt dette skal være din fremtidige livsvej. Verdens kommunikation og diskussion, som gør dig klar til en karriere i det globale samfund, kreerer vores højskole fokus på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>