Rekruttering Holstebro – Få hjælp til at finde de kompetente kandidater

Rekruttering Horsens

”Vores samarbejde med et professionelt bureau har sikret min virksomhed kvalificerede kandidater at vælge mellem, optimal forretningsudvikling, sparring og rådgivning og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, bestyrelsesformand i Tislev Management, der simpelthen fandt bureauet ved at google ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning

”Vi har adskillige gange benyttet et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning hos Kip Industriudvikling A/S. Vi får en effektiv og seriøs support, der er tidsbesparende og finder virksomheden den bedste ansatte. Vi kommer i første omgang med et oplæg, og så finder de de mest kompetence kandidater, som vi så sammen hilser på og vurderer. Vi slipper for at skulle skimme ignenem over 300 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at definere og finde den rette kandidat. Rekrutteringsbureauet ordner ganske simpelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han enkelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro

”KRIP Arkitekter er en tegnestue med vækst, og de sidste 8 år er vi vokset fra 6 til over 20 medarbejdere. Af den årsag har vi haft brug for kompetente ansatte, så vi kunne følge med alle de mange byggerier. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. Rekrutteringsbureauet kan endvidere hjælpe, hvis du søger ekstra hænder ved travlhed, ferie eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og mangler kvalifikationer på cv’et? Så overvej at søge et godt job ved at registrere dig hos et vikarbureau. Der kan du både finde tidsbestemte jobs og teste dig selv af i varierede kortere ansættelser – eller finde det faste trygge job.