Rørbearbejdning af eksempelvis udstødningsrør

Vil du lære noget om rør, som fx udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Bukning af rør og profilvalsning har fået en plads som en populær alternativ metode inden for rørbearbejdning i forhold til svejsede rør. Med bukning af rør er det imidlertid ikke kun muligt at gøre udgifterne til selve anskaffelsen af rørløsninger væsentligt mindre. Når I gør brug af rør, der er bukkede i virksomheden, kan det oftest være muligt at få en særligt tilpasset løsning med et mere æstetisk resultat. Dertil er bukkede rør lettere at renholde og vejer mindre. Når jeres virksomhed vælger os som jeres foretrukne leverandør af bukning af rør, for eksempel udstødningsrør, samt anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, sværvæggede eller tyndvæggede rør bliver fremstillet med fokus på at imødekomme behovene i jeres virksomhed uanset branche. Som firma råder vi nemlig ikke kun over en lang række af de bedste fagfolk ift. bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores in-house værksted, laver vores medarbejdere desuden det meste af det kvalitets bukkeværktøj plus de bukkematricer, vi bruger ved bukning af udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede og sværvæggede rør.

På den måde er vi i stand til opfylde selv de mest komplekse behov i jeres virksomhed. Førend vores specialister igangsætter den egentlige rørbukning, laver vi en skabelon på baggrund af en prototype. Denne prototype produceres ydermere ud fra en model, som vi modtager fra jeres virksomhed eller i nogle tilfælde selv svejser. Bagefter udføres den konkrete rørbukning såvel som senere rørbukninger ved hjælp af det samme fixtur. På den måde kan vi sikre, at de rør, som vi bukker, passer perfekt til de aktuelle forhold i jeres virksomhed. Ud over rørbukning og rørbearbejdning samt produktion af bukkematricer og andet bukkeværktøj, kan vi desuden udføre valsning af rør samt alle former for profilvalsning. Alt sammen til lave priser for serier helt ned til 5-6 rør. Ud over profilvalsning kan vi udføre en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, samtidig med at vi udfører rørbukning af radier i alle størrelser. Vores virksomheds brede ekspertise bevirker, at vores eksperter løbende løser alverdens opgaver for kunder fra mange forskellige arbejdsområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>