Rytmik i kroppen? Prøv en efterskole: musik og dans

Søger du en efterskole, Midtjylland? Jeg gik også på efterskole dér for et par år siden. Det har været den mest vidunderlige oplevelse i mit liv! En efterskole i Midtjylland har alle mulige forskellige former for ting at lave. Skolen, som jeg gik på, var en såkaldt idrætsefterskole/sportsefterskole, med dette menes efterskole; fitness og en skole, som havde en masse former for sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole – fodbold & basketball m.m. Det var samtidig en efterskole med dans og musik plus en efterskole med design. Noget af det sejeste ved efterskolen var efter min mening, at det var en efterskole – adventure.

Min efterskole: Midtjylland havde mange privilegier, og nu vil jeg godt fortælle mere omkring dem. Skolen havde selvfølgelig de obligatoriske, faglige fag, men den havde tilmed alle mulige fag, du selv kunne vælge. I anledning af at det som sagt var en idrætsefterskole/sportsefterskole, motionerede man de fleste af ugens dage. Jeg kunne simpelthen ikke gøre tilstrækkeligt med motion i sidste instans, og dermed var det jo meget gavnligt, at det samtidig var en efterskole; fitness. En idrætsefterskole, sportsefterskole og efterskole: fitness vil være velvalgt til dig, hvis du godt kunne bruge mere energi og har brug for at blive mere frisk og sund og tilmed glad.

Mange idrætsgrene er jeg skør med, og grundet at skolen var en efterskole: fodbold, efterskole – basketball samt en efterskole med boksning osv., måtte jeg lave al den sport, som jeg ville. Det var derudover en efterskole; dans, og jeg endte faktisk med at blive temmelig begejstret for at danse. En efterskole: fodbold, efterskole: basketball, en efterskole med boksning + en efterskole med dans vil være passende til dig, hvis du godt vil prøve forskellige genrer inden for idræt, og såfremt du virkelig godt kan lide sport samt at have det morsomt sammen med dine venner/veninder.

Ovre på efterskolen lærte jeg at musicere med mange instrumenter som fx guitar, da det også var en efterskole; musik, og det var virkelig spændende. Jeg lærte tilmed at designe og sy tøj, da det nemlig var en efterskole med design. En efterskole; design & musik vil være meningsfuld til dig, såfremt du meget godt kan lide at lave en masse aktiviteter, måske en aktivitet som du ikke har lavet forud, og såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner/veninder.

Det, som jeg allerbedst kunne lide ved skolen, vil jeg godt nævne her til slut. Skolen var en efterskole – adventure. Vi lavede en masse aktiviteter udenfor, som en gang imellem godt kunne være udfordrende, men meget sejt! F.eks. prøvede jeg at klatre i bjerge, sejle i floden samt bo i ”det vilde.” En efterskole: adventure vil være belejlig til dig, såfremt du elsker at udfordre dig selv. Adventure-oplevelserne gjorde vores fællesskab på efterskolen en del bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>