Solcelleanlæg til gunstige salgs priser giver ikke-forurenende el

Kvalitets solceller, priser som er billige samt kompetent rådgivning – dette kan vi give. Vi indkøber solfangeranlæg fra Tyskland og sælger videre i direkte linje til køberen. Derfor kommer der nul mellemled til at forhøje udsalgsprisen, således at vi kan tilbyde solpaneler til billige og gode priser. Vi udbyder solenergi i super kvalitet som yder helt op til 6.992 KWh per år. Vi har altid tid til at rådføre ift. solcelle type foruden størrelse af solcelleanlæg, som er anbefalelsesværdigt i den individuelle situation. På denne måde finder vi endda også den mest optimale udvej med hensyn til solpaneler samt priser til netop dig.

I forbindelse med solpaneler er det muligt at fastsætte elprisen de næste 30 år

Vil du spare dig selv for voksende eludgifter samt, at du giver huset den mest miljørigtige energiforsyning? Med et socelleanlæg har du sikkerhed for, at du ikke spæder til med CO2-udslip eller belæsser vores miljø på andre måder. Vi giver dig en gylden mulighed for at opspare din elektricitet på elnettet grundet den såkaldte Nettoafregningsordning. Det giver dig egentlig mulighed for allerede at eje den energi, du skal anvende i årene der kommer, og praktisk set kommer elmåleren i huset til at bevæge sig langsomt, når solcellerne fremstiller mere strøm, end du og familien kan anvende.

Ved at få solenergi kan du fastfryse din elpris

Når du udnytter god solenergi med et solcelleanlæg, kan du omgå at lide under stigende udgifter til strøm. Enkelte vælger at kalde det tilbagebetalingstid på en solcelle, dog vil vi hellere fortælle, at man nedfryser budgettet til el på et velkendt og lavere niveau de næste mange år. Med samme grundide som et klassisk fastforrentet realkreditlån. Idet man vil gøre brug af formuleringen tilbagebetalingstid, kræver det nemlig, at man ved mere om udgiftudviklingen på strømmen – og det vil til enhver tid være hypoteser. Derfor skal du egentlig udelukkende tænke på, at du med et solfangeranlæg ej skal lide under opadstigende elpriser i ca. 30 år.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>