Tyroler kostumer til udklædningsfesten

Veninden og jeg skal til kostumefest på jobbet på fredag, dermed skal jeg skaffe de sjove kostumer vi skal have på, og jeg har overvejet tyroler kostumer. Jeg har rigtig travlt her for tiden og har ikke så meget tid, men kostumerne er jo nødsaget til at købes. Netop derfor tog jeg i centeret i forgårs i en kostumeforretning. De havde en masse kostumer og en hel del anvendelige ting og sager = parykker, sminke, masker, hatte, et cetera. For at få inspiration gloede jeg i starten på kostumer. Forretningen havde kostumer i lange baner, og mange interessante iblandt var der. Jeg spekulerede egentlig på, om det overhovedet var nødvendigt at købe kostumerne, da jeg vel faktisk bare kunne låne noget af min søster, men okay, hvem ligger inde med tyroler kostumer? Dernæst var næste skridt parykker og masker, og også her var der et stort udvalg. Jeg købte to tyroler kostumer, to masker og derudover parykker med rottehaler.

Efter jeg havde været inde i kostumebutikken, gik jeg hjem til min veninde for at vise hende vores udklædning. Jublende var hun, da hun observerede, at vi skulle klædes ud som tyroler piger. Jeg kan ikke vente med at se min veninde og jeg i vores tyroler kostumer. Jeg fornemmer, at vi kommer til at blive flotte i kostumerne. Jeg kan derforuden ikke vente med at se vores medarbejderes udklædning. Det skal nok blive en spændende udklædningsfest. Uden at vide hvorfor, er kostumefester for det meste altid en del mere sjove end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>