Ved Dramashop kan du få masser af kostumer og diverse udklædning – klik ind på dramashop.dk

Fastelavn, karneval & halloween. Undertegnede og ungerne er pjattede med udklædning. Mutti producerede alt det ønskede kostumetøj, da jeg var barn. Tværtimod er jeg ik god ved symaskinen. Så når det er tid til udklædning her hos os, så holder jeg øje på sider som www.dramashop.dk {dramashop.dk}. Www.dramashop.dk har et gigantisk udvalg af tøj til udklædning og jeg kan være ganske sikker på, at de har tøj og tilbehør, der gør ungerne begejstrede.

Mine unger ønskede sidst at være henholdsvis Frozen-Elsa og some animal. Dramashop.dk afsatte desværre ikk et egentligt Frozen-kostume. Men i stedet fremskaffede jeg en delikat Frost-blå dragt på dramashop.dk som Pi omgående godtog som en Elsa-kjole. Jens ku’ selv vælge fra Dramashops webbutik, hborvidt han foretrak at være elefant, ræv, pingvin eller skildpadde – damn optur at www.dramashop.dk vil sælge et større udvalg end løve, politimand og lignende kostumer.

Hvis det gælder legetøjskæderne, hvor en del af vennerne i skolen scorer sit fastelavnskostumer, så er webshoppen www.dramashop.dk et velegnet alternativ. Således differentierer de kiddos sig som minimum liidt fra deres venner i klassen, når man har opstøvet fastelavnskostumet online på dramashop.dk eller des lige gesjæfter. Præcis som os andre til parties, så orker vores børn på samme måde ik at være identiske i valget af udklædning. Dramashop tilbyder i øvrigt ganske meget udklædning til voksne – så tjek Dramashop.dk forud for julefrokosten med tema.