Viderebring din kommunikation ved at bruge særegne pressebilleder fra en kompetent pressefotograf

Savner du en billedjournalist, som evner at danne et pressefoto, som der taler for sig selv? Vores fotografer har gennem en snes år forbedret samt finpudset en enestående billedjournalistisk stil. Denne stil bygger på klassiske stiltræk fra det fotojournalistiske spicet op med et strejf, som gør, at vores fotografier med garanti er i stand til at overraske samt søsætte unikke beretninger. Vi frembringer derved pressefotos med karakter & dybde.

Samarbejd med en dygtig fotograf i Århus med en meget bred kompetence

Med uddannelse som freelance fotograf og pressefotografer er stilen i vores fotos primært journalistisk. Gennem 20 år har vi faktisk forøget vores jobliste, hvorfor vi i dag desuden mønstrer fotos til forskellige informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som billedjournalist i Århus giver vi faktisk pressebilleder til alt fra tidsskrifter samt ugemagasiner til pjecer og hjemmesider.

En pressefotograf & en dygtig billedjournalist, som putter dit behov i centrum

Hvis du vælger en freelance fotograf fra vores bureau, oplever du en lækker arbejdsmakker, der lever sig ind i dine særlige krav. Afhængigt af hvilke nogle slags fotografier, du savner, fotograferer vi til alle tider i det miljø, som vi mener, vil forårsage det allerbedste produkt. Af denne grund løser vores billedjournalister både fotoopgaver i vores eget atelier samt on location over hele landet eller sågar over hele Europa. Stilen er hovedsageligt presseagtig hos vores gode billedjournalister. Ydermere leverer vi informative fotos og billeder til kommunikations- og marketingopgaver. En klassisk opgave kan spænde over fotografier til fagblade og ugeblade.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>