Vil du lave dine egne plastikkort?

Er du interesseret i at danne plastkort med en kortprinter foruden have en kortholder? Såfremt du har behov for at få printet nye plastkort, så lad os hjælpe dig. Mange års erfaring har betydet, at vi udelukkende vælger produkter af bedste kvalitet, samt at vi leverer markedets bedste service. Eksempelvis leverer vi en omkostningsfri kortholder til dit kort. Enhver opgave udføres professionelt og til deadline, det har vi gjort i mere end 50 år. Du kan derfor roligt vælge os næste gang du skal have lavet dine plastkort.

Med vores card printer opnår du en flot og naturlig farvegengivelse. Alle print holder samme høje standard, hvad enten der er tale om første eller sidste print. Med et af vores farvebånd bliver tekst og magnetstribe printet knivskarpt, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. I længden betyder det altså, at du kan spare penge ved at købe kvalitetsfarvebånd fra os, da både kvalitet og levetid er markant bedre end hos størstedelen af markedets øvrige farvebånd. Farver gengives fejlfrit, når du printer plastikkort med farvebånd fra os, og de får et professionelt, blankt udseende.

Der er utallige valgmuligheder, og du bestemmer naturligvis selv om du vil printe i farver eller sort/hvid, om der skal foto, magnetstribe eller logo på. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du vide dig sikker på, at en card printer med et farvebånd fra os nok skal løse opgaven. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Dette tillader os ydermere at foretage hurtige ændringer i projekter, som er i gang. Skal du have printet plastkort, kommer vi selvfølgelig gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. For os er det et udtryk for kvalitet og en garanti for at vi også kan hjælpe dig. Ring, hvis du gerne vil vide mere mht. kortprinter, kortholder plus plastkort!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>